Nu va det dags för reklam

inte längre

Korken

Det går rykten om en ny fotbollsserie som skall dra igång i Kungsbacka o Göteborg. Korken skall den tydligen kallas och den kommer tydligen att utklassa korpen med hästlängder. Det skall tydligen även bli cuper med tillhörande fest. Och dessa kommer att gå av stapeln i skatås. Tydligen kan man gå in på evenemang på facebook o söka efter Korken o anmäla sitt deltagande där. Sen kan man anmäla lag till någon som heter Andreas Andersson där. Det är tydligen skaparen av detta evenemang. Jag tycker att alla borde göra detta då det känns som det är något man vill stödja plus att det är en väldigt kreativ idé.......

Näst sista matchen

Idag spelade jag näst sista matchen för säsongen i innebandyn. Tråkigt nog va formen tillbaka. Några veckor försent. Borde hållt mig på den här nivån hela säsongen. Fan vilken kung man hade varit. Stänkte hälften av målen idag. Dock va ju medspelarna av den sämre sorten o skötte sig inte alls. Så det blev tyvärr förlust, men endast med tre mål. Var förövrigt den tredje förlusten den här säsongen, så man får väl anse det som hyfsad statistik ändå. Lyckades med det mesta idag. Gjorde ett jävligt fint solomål där jag drog en gubbe med en lätt kroppsfint, gick vidare hamnade man mot man, tunnlade o la tillslut upp bollen i högra krysset. Riktigt snyggt. Och allt detta utan mustasch. Kanske skall skita i att låta den växa ut och byta namn på den här skitbloggen. Den som läser får se....

Förövrigt läste jag världens roligaste sms-insändare i Metro idag. Den här insändaren har signaturen "rätt" och lyder "Kondom ett måste. Du har rätt, "AA". Alla våldtäktsmän borde tvingas att använda kondom". Ha ha. Va fan skrev signaturen AA undrar jag? Någon som vet kan gärna skriva ned det i kommentarerna. Och hur fan kan Metro publicera dessa korkade insändare. Tvingas använda kondom. Vore det inte bättre att skjuta dom??

Och i Metros horoskop står det att "tveka inte att följa en väg du anser vara den rätta-händelsernas gång kommer att bevisa att du har rätt". Åfan Metro, följer man inte alltid den väg man anser vara den rätta????? Eller e det bara jag??? Har i alla fall kommit fram till att Metro vunnit priset för "årets skittidning". Alltså är den numera bara toapapper.

Skittidningar:
3. Expressen(tredjeplats för dom e bäst på V75, men suger i övrigt)
2. Aftonbladet(andraplats för att den inte kan va sämre än Metro, har kassa V75tips som man ibland måste använda sig av)
1. Metro(Skittidningarnas skittidning. Oftast e ju inte ens hela artikeln med, plus att det måste vara nån med IQ runt femtio som väljer ut vilka insändare som skall publiceras).

Tack för ordet. På återseende förhoppningsvis

nu va d dags igen

det här me bloggning va ju segare än man trott. blir mest helgsummeringar nuförtiden. men så får det väl bli. råkade raka av mig mustaschen o har inte kännt mig riktigt hel sen dess. men den e på g igen så jag antar att man e normal igen när den har tagit sin normala form.

helgen har i alla fall varit najs. va ute på hönö i fredags på lite halv skolavslutning. började med avslut på en säljkurs vilket va jävligt segt. sen tog det fart. lyckades dra upp ett hål i grenen, men den snälla, gulliga servitrisen på Hönökakan sprang iväg o köpte nål o tråd åt mig. sen fick jag hjälp av susanne, som va duktig med nål o tråd. jeansen blev som nya. efter detta bar det av på förfest, tranquilo o peacock. skummt att jag lyckades hamna på peacock då jag inte e nåt vidare fan.... men men, så blir det ibland. har förövrigt lite svårt att få ihop den kvällen.. men det brukar ju gå så när man e ute med klassen.

lördag va desto finare. satt på altanen, medans min kära sambo o några till läskade på lite. höll mig dock själv o började senare på kvällen. vi hade guitarhero tävling. en tävling som tydligen e omöjlig att vinna då gurra va med. men inte så konstigt då han går upp två timmar innan jobbet o tränar. jävla low-life. som vanligt(på lördagar nuförtiden) blev det en liten lätt utgång i kba. tänkte göra om bedriften från förra helgen o vinna lite pengar på jacken. men sån tur skall man ju inte ha två ggr i rad, så det blev inga pengar med hem den här gången. träffade dock på någonting sött som helt klart skall ges ett försök för uppstyrning senare i veckan.

sitter i alla fall just nu o lyssnar på lite gammal go D.R.I. Detta e ett band som borde finnas i allas samling. Acid rain.......

Det här va ju kul i en vecka

Tjena!

Tänkte först att man skulle bli nån ny schulmann elr blondinbella, men så blev ju inte fallet. Med en stabil början och några inlägg i veckan till varannan veckoinlägg börjar man snart likna en föredetting inom bloggandet innan man ens kommit igång på allvar. Nåväl, det har varit fint väder i helgen vilket oftast innebär mer alkohol än vanligt. Så blev också fallet. Fredagen startade med bjud after-work på ett kontor på Brew House. Det var trevligt och man var nästan ensam kille. Tyvärr va ju tjejerna klasskompisar vilket innebär att det är förbjudet område för att det inte skall bli komplikationer. Å andra sidan gör ju det att man kan koncentrera sig på det man kan bäst, dricka öl. Så full blev man. Sen fortsatte färden till bitter med en av de äldre damerna i klassen. Där blev det gratissprit och snusksnack. Mycket trevligt.  Kvällen avslutades hemma hos Adam där planer för MS Röj smiddes.

Vaknade tidigt på lördagsmorgonen och gav mig ut i vårsolen. Åkte hem till en kompis och blev bjuden på frukost. Du vet vem du e. Tack ska du ha. Sen ut på stan för att kolla slalom-brädor. Tänkte börja köra slalom i slottskogen på torsdagar med korvgrillning och öldrickning som bisyssla. Vi kom dock inte långt innan vi sprang på fölet som hade varit på en trevlig affär när solen värmer. Den heter Systembolaget och kan varmt rekommenderas, i alla fall när man inte är förberedd med tysk importöl. Sen vidare till Kungsparken där denna ljuva dryck börjar inmundigas i ett raskt tempo. Vi knyter där kontakt med en ballongkonstnär(en sån som gör saker av ballonger). Hon är snäll och knyter ihop några svärd åt oss som vi kan fajtas med. Sargen gör de snyggaste Troja-movesen. Det är också han som lyckas hålla sitt svärd i liv längst. Men på tåget hem lyckas han sticka hål på det med sin fjun-mustasch.

Kvällen går vidare i vårsolen på vår altan. Ölen svalkar våra svettiga kroppar. Sen blir det födelsedagsfest där det bjuds på kapten och rosé. Kan man må bättre. Tror inte det. Kvällen går vidare på kungsbackas nöjespalats Esters. För en gångs skull är det ganska trevligt. Lyckas hångla med en gammal kärring men senare på kvällen byta upp mig. Så det var ju trevligt och en skön söndagsångest undviks. Dock kommer den ändå när jag under söndagsmorgonen vandrar hemåt och upptäcker att nycklarna är borta. Dessa upphittas dock på Esters där även Sargens plånbok ligger. Tackar den vänliga själ som lämnat in dem. Av någon underlig anledning släpper dock inte ångesten och den har inte gjort det än. Kan det ha med dokumentären "jag vill inte leva detta livet" att göra. Till viss del kanske. Den fick ju inte en på bättre humör, men jag rekommenderar alla läsare att se den. Finns på SVT-play. Antagligen har det med åldersnoja och plugg att göra kommer jag fram till och börjar ladda för påskhelgen.

Är det någon som har råd till en student hur han skall lyckas dricka öl och gå ut varje helg(helst dubbel) så mottages det gärna. Tack på förhand.

GLad Påsk

RSS 2.0