Fredag, va gott snack det e!!!!!!!

Vaknade vid elva. Egen studietid... det e riktigt gott snack. Hör hur någon klampar utanför och det rasslar till i brevinkastet. Måste va den nya försändelsen me lite gottamusik. Springer till dörren och javisst. Där ligger ett fint brunt, fodrat kuvär. Sliter upp det o trycker in skivan o vrider upp volymen på elva. Börjar sjunga med:

"Råttor dansar på bordet när katten e väck
ensamma på jorden med lyset släckt

mor e på torken far har gott o köpt bärs
han har tappat bort korken det kallas white trash

hakkakarl, mina syskon o jag
hugg för dej du så blundar jag
det e så underbart det e min tur snart
o den som kniven har han e en hakkakarl
hakkakar....."

Blir sugen som fan på att knäppa upp en bärsa men kommer snart på att det faktiskt e studietid o att jag måste fixa lite grejer plus att jag lovat min lever en nykter helg. Blir dock inte besviken då jag kommer på det. Känner fortfarande samma glädje. Det måste komma från musiken. Det kommer från Dundertåget. Så köp plattan för fan o skaffa ny frisyr.

Förövrigt ser det ut som vi kommer få dansa på avenyn i vår. Indianerna är i storform o inget kan stoppa dom. Just det, plugg va det. Eller kanske ta ut V75an o få fett me startkapital för att dra igång lite illegal verksamhet, slippa jobba för resten av livet o gotta sig i parken under solen med en flaska rosé.

Kom hit nu våren. Jag vill ut i parken. Jag vill bli full. Jag vill spela rocknroll tills jag dör.

Feber

Så ligger man här i sin egen avföring. Trevligt. Halsen e upfuckad o svetten sipprar ut ur alla små o stora porer i kroppen. Det e ju så jävla gott. Huvudet börjar få känningar efter alla hostattacker o mustaschen e inte längre en mustasch utan sitter ihop med övriga strån i ansiktet som nåt  fjortisskägg. Men det får väl vara så när man e sjuk kanske.

Kanske e det gud som straffar en för att man tog en dubbel dyr utgång i helgen. Men trevligt var det. Prinsen, Rubinen, Babar, Styrbord Barbord, Esters o Peter Niklas fick besök o allt avslutades med lite gott mosserande sprut i Sargens lägenhet på söndagsmorgonen. För övrigt sprang jag på gurrasmustasch.blogg.se på krogen. Han visade ett kalsongtrick som var riktigt tufft. Lyckades slita sönder sina kallingar utan att dra ned brallorna. Riktigt vasst. O det va ju inte en dålig scarf john fick heller.

Så här kommer listan för "det bästa att göra när man e sjuk

5. Sova

4. Äta

3. Lyssna på Tiger Lou

2. Kolla film

1. Kolla porr

Krya på mig

Mejlproblem etc etc. www.hata.com

Efter att ha försökt få svar av ett gäng betydelsfulla??? personer för att kunna kunna slutföra vissa arbeten utan resultat beslutade jag mig för att trimma till mustaschen till mer stilfull istället för den råa hustrumisshandlarstilen. Känns jävligt förnedrande att bli pissad på o lite som att sälja sin själ, men då vår värld är uppbyggd på att sälja sig får man ju sålla sig in i ledet o i alla fall försöka göra det till högstbjudande.

Veckan började jävligt ruttet förövrigt. Antagligen var det bakfyllan efter lördagens hockeyfest som satt i lite för länge. O där kom åldersångesten krypande igen. Får ta o flytta till staterna o låna Michael J Foxbilen o färdas några år tillbaka tror jag. Elr kanske Batmobilen o åka ut på stan o avrätta folk man önskar livet ur.

Sen när man råkar vara husvakt utan musik som piggar upp suger det ju pung. O ett jävla internet som går på gammal god 90-talsspeed. Får helt enkelt pigga upp mig med att nynna på lite Municipal Waste i huvet. Det gör gott för hjärnan.

Kill em all!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Vinst på Heden

Sådär ja, nu var mustaschen trimmad inför kvällens övningar. Efter att ha gått segrande ur striden i de flesta matcherna under morgonen och nåt mitt mål med råge e jag nöjd. Hade somvanligt målsättningen att göra 10 baljor. Tror det slutade med minst 20. En ganska vass prestation då jag bara varit på is 2 pass denna vinter o innan det inte på flera år. Ser en likhet med foppas premiär i Modo i torsdags. Lite trevande ibörjan men sen lossna det. Dock stänkte jag 20 gånger så många som foppa men det e ju en annan femma.

Efter en välbehövlig vila och lite näring iform av en Mafiapizza börjar laddet inför kvällen komma sprutandes som Peter North. Så det e väl bara att lista de tre bästa banden för förfesten ikväll. O det blir

3. Zeke

2. Blood for blood

1. The faint (för att vissa låtar går att dansa till)

God alla hjärtans dag på er alla par. Nu ska vi andra dricka sprit, tjoho!!

Hockey på heden

Efter att ha tillbringat kvällen i fåtöljen hos sargen me en påse chips i ena handen o sett frölunda förnedra rögle på 50 tummarn e man duktigt laddad för lördagens sammandrabbning. Måste leta upp hjälmen då min hjärna behöver producera fler strån runt mungipan. Det kommer antagligen bli stenhårt. Jag e 50% Z:a o 50% fredrik pettersson, sargen e crosby o nån mer, yågurt e lidström o gubben e ronnie sundin. Kom dit vid 10e tiden o se lite bländande hockeylir med bandyboll o slut upp på krogen för att svinga en bägare senare framåt kvällen.

Folk som inte borde få bära mustasch (andra listan för dagen)

2. Folk som inte svarar i telefon fast man kommit överens om att höras en viss dag för att styra upp vissa saker

1. Folk som svarar på första mejlet efter en minut, för att sedan inte svara på andra mejlet för att säkerhetsställa att det är så det e eller att vissa saker skall bli av.

Dessa människor kan suga sig så att säga.

Inställt möte e röva

Har nu odlat på mustaschen en extra vecka för att den skulle vara fin inför ett möte me way out west på måndag i Stockholm. Tänkte ju även titta in på det gamla favorithaket Obaren i helgen o visa upp skönheten. Va fan händer då??? Jo, mötet blir inställt o flyttat till telefon istället. Därmed e hela syftet med Stockholmstrippen meningslöst till hälften o det känns lika bra att ställa in det med. Obaren lockar dock men inte tillräckligt mycket för att en fattig student skall bränna sista csn pengarna där o sen få leva på enbart vatten då man ej har råd att köpa bröd.

Solen skiner i alla fall o man kanske borde ut o styra upp en fet muschebränna inför sommaren. Elr ladda inför hockeymatchen på Heden på lördag. Börjar 10.00. Vi behöver spelare, matrialare o supportrar. Ta me bärs.

Får börja med att göra listor oxå då man tydligen gör det på bloggar.

Här kommer listan "5 saker elr någonting som passar med mustasch o gör mustaschen glad"

5. Jeansjacka (för att det är ett snyggt plagg)

4. Ost o skinkmacka med mycket smör (minst 4st, skall förvaras i matlåda från ikea elr gammal glassbytta 1litare o ätas till lunch)

3. Kyuss (för att musiken osar mustasch)

2. Snus (för att det e tufft men se till att det minst e blöta påsar så dom rinner lite gott)

1. Truckerkeps (kommer tillbaka med stormsteg, se till att hänga med. O se till att det är en gammal klassisk tvåfärgad med enkelt tryck)


Innebandy

Det här va ju kul. E precis tillbaka från innebandyn. Hade målet att stänka 10 baljor. Det såg trögt ut i början, ja ända fram till det var kvarten kvar egentligen. Då hade jag ännu inte passerat 6st. Men med lite extrakraft från den nystajlade muschen började benen åter röra på sig o när striden var över va jag uppe på 11 totalt o säkert minst lika många ass. Vill tacka mina medspelare för fina framspelningarna. Vi vann med minst 15mål då ingen orkade hålla räkningen tillslut. En riktig överkörning a´la gamla sovjetunionen me krutov o gubbarna. Det hela firades med ett frölundamål på donken för att musklerna skulle få sitt.


Välkommennnnnnnnn

Sådär ja..... Nu va det dags att kopiera ett vinnande koncept. Då minst tre mustaschbloggar redan existerar och är väldigt välskrivna och bra kommer här den fjärde eller hundrafemtonde elr nåt,. I alla fall, den här bloggen kommer handla om mustascher och möjligtvis krök (kanske lite skola men det kommer ju mest vara pissiga inlägg då).

Ligger i alla fall inne med en bra början på en hustrumisshandlar mustasch(som den inneboende kallar den). Vet inte riktigt om den kommer ta sig så det verkar som stråna inte riktigt vill växa i mungipan o vid dess sida. Hoppas dock att veckans ölintag skall få fart på det. Annars får man väl återgå till den gamla hederliga. Möjligtvis att man låter den växa ut en bit längre för att få ett gott överläppshäng.

Det va allt för nu. Skall iväg o stänka tio baljor mot raggarna på innebandyn.

Ha det gott o kolla in jonasmustasch.bloog.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0