Besvikelsen är stor

Hej!

Va fan hände här då. Först o främst så blir man bjuden av telenor(tack ska ni ha, men jag kör 3 ändå) till Scandinavium för att se Frölunda sopa mattan med pastorsäcklena från småland. Efter att ha fått i sig lite sponsrad bigmac o kaffe tar vi plats långt upp på T. Sitter utmärkt för första perioden o indianerna börjar bra. Första målet på första skottet. Hur grymt som helst o jag ser fram emot att kunna håna prästerna. Men ack så fel man har. Helt plötsligt verkar hela laget fått bromsolja i flaskorna o den ende som verkar dragit i sig nånting annat e som vanligt den lille lille terriern Fredrik Pettersson. Den ende med lite hjärta. Fick i alla fall lämna Scandinavium med huvudet sänkt o bli hånad av de kristna fansen. Det e ju inte ofta man tar åt sig, men idag gjorde man fan det.

Sen när man väl kommer hem o öppnar upp denna blogg ser man att gårdagens outfitinlägg tydligen av misstag blivit slängt. Har väl missat att publicera det helt enkelt. Dagen som började så bra slutar i fadäs.
FYYYYYYYYYYYY FAAAAAAAAAAAAAAAAAn säger jag.

Ger er helt enkelt en ny outfit, alltså¨dagens. Ingen bild dock. Har ju blivit fet, vilket också påpekades av en tjej i klassen(var lugn, din tid kommer om några år). Det är ju inte jag som blir gravid, hehe.

Nåväl, dagens outfit

På fötterna: svarta finstrumpor.
Runt ben o röv: bruna mjukisbrallor från Nike(tänk storlek Eminem)
Närmast penis o pung: vita Björn Borg
Ovanför midjan: bar överkropp med ölmage
Mellan näsa o läpp: nytrimmad mustasch
Längst upp: gammal gubbkepsfrisyr

Nu e det dags för armhävningar o situps.
Hej då.....

Dagens outfit

Sitter i soffan efter att ha sett Frölunda piska skiten ur dom frireligiösa dårarna i HV. Matchen började lite avslappnat från indianerna, men man visste ju hur det skulle gå redan från början. Helt klart är djävulen och lite fredspipa är starkare än Gud. Lillkungen Pettersson stänkte två snabba o matchen var avgjord. Sen kom ju det sista förnedrande i tom kasse me tjugo sekunder kvar.

I alla fall. Dagens outfit som kombineras bra med potatissallad, rostbiff, baguette och en folköl(bayerskt) är:

Nedtill längst ned alltså: Svarta strumpor
Runt vader, lår o röv: blåa nudie
Runt penis o pung o röv: gråa björn borg
På överkropp: bar med ölmage
Under näsa o överläpp: en något yvigare mustasch
Längst upp på toppen: okammad knullfrilla

Sayonara, Fuckface!!!

Modeveckan startar idag. Stulen idé

Tjena!

Precis kommit hem från TUR-mässan där jag jobbat i fyra dar. Det gick över förväntan o danskarna var otroligt givmilda. I alla fall under fredagen. Fulla ölglas var det bara att hämta. Därför blev det inte mycket monterhäng för mig. Jag valde danskarna istället o hade en tredagars fyllefest för mig själv. Gott o jobba full.

Snubblade in på jonasmustasch.blogg.se. Såg att han skall ha modevecka. Tänkte sno den idén o börja en dag tidigare. Jag kommer dock inte lägga upp bilder.

Dagen outfit:

På fötterna: svarta strumpor
På benen: blåa organiska Levi`s
Runt penis o pung: Röda Björn Borg
På överkropp: Rutig skjorta från Ströms(måste se repesentabel ut på mässa)
Under näsan o över läppen: Yvig mustasch
Längst upp: Bakåtslick

Ha det gott allihopa

Då va det dags igen

Tjena tjena!!!

Ett tag sen sist Jonas. Du e ju trots allt min trognaste läsare, så jag tänkte berätta lite om min helg. Var hemma hos Pata i fredags på lite födelsedagskalas. Det var lite lite folk i början, så vad passade inte bättre än att börja spela lite sällskapsspel. Pata o jag teamade upp i ett överlägset lag i "Med andra ord". Vi vann alla tre matcherna. Inte så konstigt kanske då Pata har en rejäl skäggväxt och jag en överjävligt snygg mustasch. Sen dök det upp lite mer folk o vi blev lite fullare. Omdömet sviker ju då o vi valde att åka från förfest i Göteborg till ett uteliv i Kungsbacka. Så kan det gå små barn. Spola kröken.

Det gjorde vi ju dock inte och på lördagen var det dags igen. Slöt upp hos Gurra(inte gurrasmustasch, utan en äldre variant av Gurra) o med oss hade vi en gräsänkling som oxå råkar vara tvåbarnsfar. Med bärsen i ena näven o xbox kontrollen i andra drogs en hejdundrande NHL turnering igång. Jag vann alla matcher mot farsan medans Gurra vann resten. Fick dock en rematch mot Gurra igår o lyckades spöa honom i sudden. Z:a o framförallt Draper gjorde en kanonmatch. O som vanligt krigade Holmström på o lyckades tillslut avgöra.

Efter turneringen som slutade runt halv två var det dags att gå på krogen. Tur att den här hålan har lyckats med bedriften att låta två ställen stänga tre. Farsan lyckades med bedriften att MMA fightas lite påvägen ner. Blev riktigt imponerad av honom. Ute sög det ju återigen. Mötte i alla fall upp med Sargen som bjöd på grogg. Undrar vart alla raggare kommer ifrån.

Så till denna vecka. En av de stressigare veckorna jag kommer vara med om. Får börja gå på tjack tror jag för att orka med. Skall i alla fall iväg imon o fixa en monter på TUR mässan o kommer kunna bli funnen där resten av veckan. Den kommer ge mig en alldeles för tidig hjärtattack o det är mycket möjligt att detta inlägg blir mitt sista. Men förhoppningsvis kommer ett nytt till helgen.

Hasta la vista, baby????

Från sjöfylla på Styrbord barbord


Muschtrimm

Fan, trimmade muschen innan till en fin affärsmansvariant. Skulle jag inte gjort. Hade ju målet att stänka 15 baljor, men icke. Det blev bara fem st. Var mållös under första halvtimmen och började så smått få panik. Men med ett rappt direktskott satt den i vänstra krysset. Jag började känna mig lugnare. Det dröjde dock ytterligare tio innan jag skulle näta igen. Sen rulla det på så avslutande kvarten får jag vara nöjd med. Sargen va dock het o skojade friskt med motståndarna. Johan, som hade bestämt sig för att jag inte skulle nå mitt mål, punktade mig hela matchen. Han glömde dock av att jag har ett jävla spelsinne. Jag lyckades skottfinta mig fram och assade nog minst en femton. Så det va en hyfsad poäng ändå. Men det e ju målen man vill åt.

Sitter oxå här o är lite besviken på jonasmustasch.blogg.se då jag har hört rykten om att han rakat sig. Det kallas att vända kappan efter vinden o sånt tycker vi inte om här i norra Halland.

Imon bär det av till Stenungsbaden. Trodde vi skulle få testa Spa-anläggningen men det gick man ju tydligen bet på då det va nåt fel på golvet. Så det blir helt enkelt en helt meningslös tripp. Men kvällen borde bli fin när Frölunda tar sin första kvartsfinalvinst o börjar resan mot SM-guld.

Bästa innebandyspelarna

4. Niklas Jihde
3. Johan
2. Sargen
1. Jag själv

Helgsammanfattning

Så va  d måndag igen. Härligt. Vakna med stressmage o trodde vi hade mässa nästa vecka. Fick dock snart reda på att det va ytterligare en vecka senare så då lugna det ned sig.

Helgen då. Höll mig inte nykter. Det blev en dubbel istället. Öset kom hem me biljetter till nöjesguidenfesten i fredags o lite solsken på det så va saken biff. Åkte in till Skafferiet o började häva bägare. In för en somrig drink på Tranquilo några timmar senare o sen vidare till Trägårn. Nöjesguidenfesten va precis som tidningen. Dryg o jävlig. Skoldisco va det i o f s vilket va rätt skoj. Fanns en hel garderob me gamla kläder o glasögonbågar till låns så det va ju bara o dra på sig en gammal stentvättad replay-jacka o ett par mikael wiehe bågor o ge sig ut på dansgolvet o svänga lite. Träffa på Vedor som fixade deras nya skiva i på mp3or till mig innan den släppts. Det va snällt. Sen tappa jag bort alla o gick då hem. Redan vid halv ett. Har inte hänt på ett bra tag. I alla fall inte när jag inte varit tillräckligt läskad.

Lördagsmorgonen kom o det satsades hej villt på en nykter kväll. Va nere o tippad V75 vilket jag tänkte skulle göra mig ekonomiskt oberoende, men kusarna sprang ju helt fel o det slutade me två rätt. Blev lite deppig av det. Borde va dags snart. Va några år sen vi vann lite gott me dolares nu. Istället blev det hockey på Pepes. Det tog inte lång tid innan löftet va brutet o första bägaren va beställd. Sen blev det några till o sen fick jag fjäskat till mig ett flak öl av farsan för att vi skulle kunna spela lite poker. Så vidare upp till Dogge o några parti poker. Inte heller här blev jag ekonomiskt oberoende(fanns nog inte ens möjlighet till det) utan gick jämt upp. Vidare vi gick ned på Kungsbacka stad. Vi hamna på Peter Niklas o möttes i dörrn av en entréavgift på 60 spänn o sen ytterligare en garderobsavgift. Tack för det. Det va sista besöket på det stället. Tror dom att dom kan konkurrera med Gbg nu. HaHa, jag skrattar dom i ansiktet o bojkottar kungsbacka för all framtid. Möjligtvis kan pepes elr prinsen få ett besök för lite hockey då. Kvällen sluta med en påse chips från statoil o en däckning med kläderna på i egen säng.

Söndagen spenderades i sovläge vilket va lika bra det. Nu åter till marknadsplanen.

Hej  o hå

RSS 2.0