Resten av helgen....Existensminimum

Kom ju på att det va fler dagar på den här helgen. Blev ju lite långt inlägg där innan bara. Nåväl, vaknade i en säng jag inte kände igen någonstans vid Landalatorg. Va otroligt bakis och jävligt osugen på att dra till Sticky på kvällen. Väl där märkte jag att jag inte va ensam. Existensminimum skulle spela. Något som skulle visa sig vara det bästa jag sett på flera år. Och dessutom förbannat trevliga. Existensminimum e väl egentligen Magnus med medmusikanter. Förbannat trevliga killar och han måste ju vara Sveriges röjigaste sångare.

Han va uppe och klängde på balkongen, paja lampor där, uppe i ljusriggen, släppte taget, divade ut på ett tomt golv och avslutade med att diva in i trumsetet. Något som såg ut att göra trummisen förbannad. Han lämnade innan sista låten va färdigspelad men va gör det. I vilket fall som helst. Köp senaste plattan "OK boys" och gå och se detta spektakel för helvete.

På lördagen va det dags för grill hos Youghurts föräldrar. Det va gott. Sen drog vi på Tok-disco. Det va sådär. Men i vilket fall som helst en förbannat lyckad helg.

Bästa spelningslistan nu då:

3. Rebell-Robert, Slussens tunnelbanestation, sommaren 2005
2. Sick of it all, Musikens hus, kan ha varit 2003 elr 2004 elr kanske tidigare
1. Existensminimum, Sticky, i fredags

Har två bubblare också:
2. Hamriders live på Bali våren 2002
1. Ian Brown, Mondo, vintern 2005(Mest för att det va gratis White Russian i baren brevid)
Ahh just det, glömde The National på Berns i December 20007. Va jävligt bra. Kanske för att man va i perfekt sinnesförrvirring vid tillfället och kanske inte skall glömma Bad Religion på Hultsfred 1996 heller. Det va också bra.

Så det va väl antagligen allt för denna vecka
Hej hej

Kommentarer
Postat av: jonas

heartbrakers gjorde en kritikerrosad spelning på kingston tidigt 2000tal, nightshade och några till var förband mins jag!

2009-05-05 @ 09:48:12
URL: http://jonasmustasch.blogg.se/
Postat av: anden666

jo, det e ju sant i o för sig. Glömde även klassiska spelnaingar som Urskog(black metal med tre basister) på Aranäs talangjakt 1996 och No Compromize 1998 på Kingston med klassisk gitarrsmash..

2009-05-06 @ 09:45:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0